❗️Nagy újság, hogy Stúdiónk Június 2.-tól újra megnyitotta kapuit és szeretettel fogadunk benneteket kis műhelyünkben 😃

⛵️ Weboldalunkon megtekinthetitek a teljes júniusi kínálatunkat, melyet IDE KATTINTVA érhettek el.

Stúdiónkban továbbra is betartjuk a szükséges óvintézkedéseket:

 

👩‍🎨💻 Emellett megtartjuk virtuális élményfestő lehetőségeinket is, hogy továbbra is elérhessünk azokhoz, akik nehezen vagy egyáltalán nem tudnak személyesen ellátogatni hozzánk.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk előrejelezni nektek néhány változást:

🎨 Otthoni interaktív festéseinkben nincs változás

🎨 Beugrós festéseink új ára július 1.-től 2990 Ft, melyhez júliusban kuponkódot ajándékozunk, mely 10%-ot biztosít egyszeri vásárlás esetén egy stúdióban eltöltött alkalomra.

🎨 Ingyenes festéseinket még júniusban tudjátok kihasználni heti két alkalommal utána havi egy alkalomra csökkentjük ezen események számát, melyet minden hónap első hétfőjén tartunk.

🎨Otthoni Élményfestő csomagjainkban nincs változás

❤️ Reméljük tudtunk nektek segíteni eddigi lehetőségeinkkel és talán egy picit könnyedebbé tenni a karantén okozta bezártságot

😃🎨❤️ Mi nagyon szerettünk veletek festeni és nagyon jó volt látni, hogy milyen szépeket festettetek és milyen sokat fejlődtetek az elmúlt pár hónapban!

Reméljük továbbra is velünk tartotok!

Szép napot!

A BudaP.aint Csapata

2 válasz

 1. Üdv!
  GLS-csomagot szeretnék átvenni a helyszínen, kérem árulják el a nyitvatartást, mikor tudnám elhozni, (mivel napközben dolgozom, ezt fontos volna tudnom.) Eddig sehol nem találtam erre vonatkozó információt 🙁
  Előre is köszi.
  Kiss Éva Sarolta

  1. Kedves Kiss Éva Sarolta!

   Hétfőtől Péntekig reggel 09:00-tól délután 17:00-ig állunk vendégeink rendelkezésére. GLS csomagját ebben az időpontban tudja átvenni. Nyitva tartásunkat megtalálja weboldalunk láblécében is ez elérhetőségeink között.

   További szép napot!

   BudaP.aint Stúdió Csapata.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük