Önszeretet – online élményfestés a Facebookon

máj. 19.
18:30
akvarell-festek

Oktató

Anna

Nehézség

1/5

Nyelv

Magyar

Méret

24x30 cm

Április 28-án egy különleges fotókiállítás nyílt meg stúdiónkban, amelynek témája az endometriózis. Az Endometriózis Magyarország és a BudaP.aint Stúdió koprodukciójában jött létre ez a kiállítás, amelyen Szepesvári Petra képeit tekinthetitek meg május végéig, nyitvatartási időnkben (9:00-17:00).

Petra fotói gyönyörűen visszaadják a szépség és a fájdalom összemosódását. Az endometriózis történetekben benne van számtalan érzés, gondolat: keserűség, csalódás, lehetőség, remény, siker, meddőség és gyermekáldás, hit és bizonytalanság.

Az Endometriózis Magyarország és a BudaP.aint további koprodukciójaként, májusban közös élményfestéseket szerveztünk. Ezen az online élményfestésen az Önszeretet című festményt készítjük el közösen, akvarell festékkel.

Az online élményfestés ára 1500 Ft/Fő és minden vásárlásból 500 Forintot az Alapítványnak adományozunk az endometriózis edukáció támogatására. A festés facebook privát csoportban történik, ahol megosztjuk a technikai információkat, a sablont és a szükséges színeket a festéshez. A meghirdetett időpontban közvetítjük a festést, mely később is visszanézhető lesz. A festéshez szükséges eszközöket ez az ár nem tartalmazza. Termékeinken belül az Élményfestés kellékeiben lehet válogatni festékek, ecsetek, akvarell tömb és sok más eszköz közül, amennyiben szükség lenne rá. A facebook csoportban szívesen segítünk az élményfestés kapcsán bármiben, igyekszünk hasznos tanácsokkal ellátni titeket.

Kellemes alkotást kíván,

a BudaP.aint Csapata

49 Szabad hely

1 500 Ft

49 készleten

Elérhetőségek

Budapest, Bem rakpart 31.

További élményfestéseink

máj.28.
szo
17:00
Festőkés
Táncosnő - Élményfestés a BudaP.aint Stúdióban
máj.29.
vas
10:00
Gyereknapi kalamajka a BudaP.aint Stúdióban
jún.02.
csü
18:00
Vitorláshajók a vízen - Páros élményfestés a Budapaint Stúdióban
jún.03.
pén
18:00
Leopárd - Élményfestés a BudaP.aint Stúdióban