A BudaP.aint stúdióról

budapaint-2_-76-Egyedi.jpg
budapaint-86-Egyedi.jpg
budapaint-elmenyfestes-szuletesnap-hajnali-hintazas-csoportkep.jpeg
budapaint-elmenyfestes-fever-molnar-andi.jpeg
budapaint-elmenyfestes-studio-terem.jpeg
budapaint-elmenyfestes-szuletesnap-hajnali-hintazas-csoportkep.jpeg
budapaint-96-Egyedi.jpg

A BudaP.aint egy olyan Stúdió, ahol megalkottuk azt a helyet ami összefonja a művészetet a kikapcsolódással, legyen szó festésről, élményfestésről vagy egyéb kézműves foglalkozásokról.

Gyönyörű panorámával, tapasztalt és kedves oktatókkal várunk téged, titeket. Semmivel nem kell készülni, csak válassz egy megfelelő időpontot,  alkotást és mii minden biztosítunk.

Érezd át, milyen festőnek lenni, alkotni egy üres vászonra valami csodálatosat, amit ezután hazavihetsz otthonod falára, vagy ajándékba adhatot egy-egy neves alkalomból. Érezd át mi az a kézműves sikerélmény és légy büszke díszítsd mindennapjaidat az általad készített tárgyakkal. 

Csak hozd el magad, mi biztosítjuk a sikert!  

Az élményfestésekről

Nincs szükséged festő tudásra

A festésen lépésről-lépésre haladunk, és instruktoraink mindenben segítenek!

Minden eszközt biztosítunk

Biztosítjuk neked a vásznat, állványt, festéket, ecsetet, kötényt. Neked csak alkotókedvedet kell hozni!

Garantált jókedv és ellazulás

A háttérben kellemes zene szól, a festés közben vendégül látunk üdítőre, kávéra, teára vagy épp egy pohár borra!

Maradandó emlék

A festés végén egy saját magad által készített képpel térhetsz haza, amelyről mindig emlékezni fogsz az élményfestésre

Egyszerű megközelítés

A stúdiónk csodás helyen, a Duna partján, a Parlamenttel szemben helyezkedik el. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, és az autósok is mindig tudnak parkolni!

Gyakran ismételt kérdések

A esemény kezdése előtt 10 perccel érdemes megérkezni, ugyanis a teremben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, ám aggodalomra nincs szükség minden helyről jól láthatók és hallhatók az oktatók. Ha kicsit hamarabb érkezel, kérlek várj egy kicsit a stúdió előtt, hogy felkészülhessünk, és Téged is ugyanolyan tisztaságban és rendben várhassunk, mint az előző csoportot.

Válaszd ki a neked tetsző képet az időpontfoglalás menüpontban, amelyet szeretnél megfesteni. Kattints a megfestem gombra, majd válaszd ki a fizetési módot és add meg az adataidat. A foglalás után néhány percen belül megkapod megerősítő üzenetünket. 

Csak az alkotókedvedet!  Mi biztosítunk mindent a festéshez, alkotáshoz és a kikapcsolódáshoz.  A festéseken vár rád egy vászon, jó minőségű ecsetek, festék, kötény, az egyéb kézműves foglalkozásokon pedig szintén minden eszközt biztosítunk és ha ez nem lenne elég, különféle frissítőkkel, teával, kávéval, borokkal és ropogtatni valóval kedveskedünk, hogy minél jobban érezd magad nálunk. Lehetőleg ne a legszebb és legelegánsabb ruhádban gyere, ugyanis ha a védőkötény nem védne meg a festéktől, akkor azt már csak az ecetes olló hozza ki 🙂

Az oktatóink mindenben segítenek nektek attól a perctől kezdve, hogy beléptek az ajtón. Minden szükséges információt, és segítséget megkaptok tőlük, ami egy jó hangulatú festéshez és alkotáshoz kell. Az oktatók végig veletek együtt haladnak, és lépésről lépésre mutatják a festés és a kézműves alkotás folyamatát. Ha ezeket követed, garantáltan csodásan fog sikerülni.

Igen, a festés felénél tartunk egy pár percet szünetet, hogy aki szeretné, kinyújtóztathassa a végtagjait, mosdóba tudjon menni, vagy igyon egyet. Természetesen, aki ebben az időben is a festményét szeretné tökéletesíteni, az megteheti.

Mi erre is gondoltunk! Természetesen, ha valaki nem szeretne magáról képeket, azt tiszteletben tartjuk. Készültünk nektek olyan kötényekkel, ami eltérő színű, így véletlenül se kerül rá a képekre, aki jelezte, hogy nem akar.

A fentebb felsorolt kuponokkal is a weboldalunkon kell foglalni. Azokkal történő foglalás esetén tovább kell lépni a pénztárhoz, megadni a számlázási adatokat és a fizetési lehetőségek közül kiválasztani a “Bónusz Brigád, Napidel, Élménypláza vagy Akcion kuponnal fizetek” lehetőséget.

Az élményfestéseken a festővászonra mindig akril festékkel dolgozunk, melyet ám vannak kifejezetten akvarell festéseink is ám ebben az esetben kifejezett akril papírra készítjük az alkotásokat és természetesen textil festéseinken kifejezett textil festékeket használunk, melyek mosásállóak egy vasalás után. Így az elkészült vászontáskát, pólót vagy akár párnahuzatokat nyugodt szívvel lehet mosni.

A szabadon választható témájú eseményeinket azért találtuk ki, mert azt tapasztaltok, hogy amikor párok, barátok esetleg családok jönnek, nem mindig szeretnének két esetleg három egyforma képet hazavinni. Így ezeken az eseményeken közel 100 kép közül választhattok és mindenki egyedit festhet. 

Nem kell megijedni, hiszen oktatóink nagyon felkészültek és mindenkinek kellő segítséget tudnak nyújtani, hogy egy remek alkotással térhessen haza. 

 Ha van lehetőséged, játszós ruhában gyere, de ha munkából rohansz hozzánk, akkor sincs baj, ugyanis mindenkinek biztosítunk egy festőkötényt, ami megvéd a festéktől, ám lehetőség szerint érdemes nem a kedvenc fehér ruhádban érkezni.

Stúdiónk nagyon könnyen megközelíthető helyen van a Batthyány tértől 1 perc sétára a Margit híd irányába. 
-2 Metró ,5 Hév, 19 és 41-es villamos és a 11, 39 és 111-es buszok 1 perc sétára a Batthyány téri megállótól.

-Parkolás a Bem rakparton és a környező utcákban. –Szabad hely mindig könnyen található
-18-óra után a parkolás ingyenes.

Az akril, akvarell és textil  festékeink gyorsan száradnak, így mire kész  vagy a festéssel és mire megmosod a kezed, szinte biztosan meg fog száradni, így az könnyen szállítható. Egyéb kézműves termékek úgyszintén azonnal hazavihetőek. Mindenkinek adunk saját papírtáskát amiben kényelmesen szállíthatja az alkotását.

Oktatóink

varszegi-rozina-budapaint-studio-elmenyfesto-instruktor.jpg

Rozi

Instruktor/üzletvezető

Számomra a legfontosabb szempont, hogy mindenki sikerélménnyel távozzon, hiszen a sikerélmény önbizalmat ad. “Az apró, mindennapi sikerek éppúgy szükségesek a lelki egyensúlyunk kialakításához, mint az élelem vagy az oxigén a testi egyensúlyunk számára.”

Anna_2

Anna

Instruktor

Elcsendesíteni a környezet zaját, kikapcsolni belül, érezni hogy sodor magával a tevékenység és jó az, amin dolgozom - számomra ezt jelenti az alkotás. Szeretem, ha a vendégeim is megtapasztalják ezt a bűvöletet az események alatt, és fantasztikus élménnyel távoznak.

emese_3

Emese

Instruktor

Berögzült hétköznapok elvárásai nélkül, csak az alkotásra koncentrálva eltölteni 3 órát, s végül sikerélménnyel, és egy saját alkotással távozni. Mindeközben kikapcsolódni, majd felfrissülten, kellemes fáradtsággal állni fel a festőállvány elől. – Ennek a folyamatnak az örömét látom a vendégek arcára kiülni minden egyes alkalom végén, és ebben az arckifejezésben rejlik számomra az oktatás öröme is.

regina_2

Regina

Instruktor

Mióta meg tudom fogni a ceruzát, ecsetet, azóta alkotom. Jelenleg szabadúszó képzőművész vagyok. Az alkotás számomra nem csak művészet, vagy önkifejezésem egyik formája, hanem a legmeghittebb kikapcsolódás és szórakozás is egyben, amit mindenkinek ajánlok legalább egyszer átérezni. Szeretek minden újdonságot kipróbálni, és kísérletezni. Ha sok jó nem is sül ki belőle, legalább jól szórakoztam közben, és ez az ami igazán fontos! 🙂

dodi2

Dodi

Instruktor

A legkorábbi gyermekkori emlékeim mind festéssel - rajzolással kapcsolatosak. A legtermészetesebb cselekvésnek éreztem ilyen módon kifejezni magam és ez a mai napig így van. Azóta is azt szeretem a legjobban hogy amikor festek, lecsendesedik az elmém és megfeledkezem még magamról is. Az eredménytől függetlenül ez a varázslat mindig megmutatkozik annak aki az ecsetet fogja. Ez a legszebb az egészben! 🙂

Kedvezmények

5%

Amennyiben résztvettél eseményünkön úgy egy 5%-os kuponkóddal ajándékozunk meg, melyet felhasználhatsz a következő foglalásodnál.

5%

8 fő csoportos jelentkezése esetén
5 % kedvezményt biztosítunk.

10%

16 fő csoportos jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

50%

Kérj törzsvendég kártyát és gyűjtsd a pecséteket. Minden teljes áron megvásárolt jegy után 1 db pecsét jár a hűségkártyádra. Minden 5-ik festéseden 50% kedvezménnyel vehetsz részt.

100%

Kérj törzsvendég kártyát és gyűjtsd a pecséteket. Minden teljes áron megvásárolt jegy után 1 db pecsét jár a hűségkártyádra. Minden 10-ik festéseden 100% kedvezménnyel vehetsz rész.