A BudaP.aint stúdióról

budapaint-2_-76-Egyedi.jpg
budapaint-86-Egyedi.jpg
budapaint-elmenyfestes-szuletesnap-hajnali-hintazas-csoportkep.jpeg
budapaint-elmenyfestes-fever-molnar-andi.jpeg
budapaint-elmenyfestes-studio-terem.jpeg
budapaint-elmenyfestes-szuletesnap-hajnali-hintazas-csoportkep.jpeg
budapaint-96-Egyedi.jpg

A BudaP.aint egy olyan Stúdió, ahol megalkottuk azt a helyet ami összefonja a művészetet a kikapcsolódással, legyen szó festésről, élményfestésről vagy egyéb kézműves foglalkozásokról.

Gyönyörű panorámával, tapasztalt és kedves oktatókkal várunk téged, titeket. Semmivel nem kell készülni, csak válassz egy megfelelő időpontot,  alkotást és mii minden biztosítunk.

Érezd át, milyen festőnek lenni, alkotni egy üres vászonra valami csodálatosat, amit ezután hazavihetsz otthonod falára, vagy ajándékba adhatot egy-egy neves alkalomból. Érezd át mi az a kézműves sikerélmény és légy büszke díszítsd mindennapjaidat az általad készített tárgyakkal. 

Csak hozd el magad, mi biztosítjuk a sikert!  

Az élményfestésekről

Nincs szükséged festő tudásra

A festésen lépésről-lépésre haladunk, és instruktoraink mindenben segítenek!

Minden eszközt biztosítunk

Biztosítjuk neked a vásznat, állványt, festéket, ecsetet, kötényt. Neked csak alkotókedvedet kell hozni!

Garantált jókedv és ellazulás

A háttérben kellemes zene szól, a festés közben vendégül látunk üdítőre, kávéra, teára vagy épp egy pohár borra!

Maradandó emlék

A festés végén egy saját magad által készített képpel térhetsz haza, amelyről mindig emlékezni fogsz az élményfestésre

Egyszerű megközelítés

A stúdiónk csodás helyen, a Duna partján, a Parlamenttel szemben helyezkedik el. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, és az autósok is mindig tudnak parkolni!

Gyakran ismételt kérdések

A kuponkódot a pénztár oldalon tudod megadni. A kapott kupont kinyomtatva, vagy telefonon hozd magaddal az élményfestésre

A esemény kezdése előtt 10 perccel érdemes megérkezni, ugyanis a teremben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, ám aggodalomra nincs szükség minden helyről jól láthatók és hallhatók az oktatók. Ha kicsit hamarabb érkezel, kérlek várj egy kicsit a stúdió előtt, hogy felkészülhessünk, és Téged is ugyanolyan tisztaságban és rendben várhassunk, mint az előző csoportot.

Válaszd ki a neked tetsző képet, amelyet szeretnél megfesteni. Kattints a megfestem gombra, majd válaszd ki a fizetési módot és add meg az adataidat. A foglalás után néhány percen belül megkapod megerősítő üzenetünket. 

Csak az alkotókedvedet!  Mi biztosítunk mindent a festéshez, alkotáshoz és a kikapcsolódáshoz.  A festéseken vár rád egy vászon, jó minőségű ecsetek, festék, kötény, az egyéb kézműves foglalkozásokon pedig szintén minden eszközt biztosítunk és ha ez nem lenne elég, különféle frissítőkkel, teával, kávéval, borokkal és ropogtatni valóval kedveskedünk, hogy minél jobban érezd magad nálunk.

Az oktatóink mindenben segítenek nektek attól a perctől kezdve, hogy beléptek az ajtón. Minden szükséges információt, és segítséget megkaptok tőlük, ami egy jó hangulatú festéshez és alkotáshoz kell. Az oktatók végig veletek együtt haladnak, és lépésről lépésre mutatják a festés és a kézműves alkotás folyamatát. Ha ezeket követed, garantáltan csodásan fog sikerülni.

Igen, a festés felénél tartunk egy pár percet szünetet, hogy aki szeretné, kinyújtóztathassa a végtagjait, mosdóba tudjon menni, vagy igyon egyet. Természetesen, aki ebben az időben is a festményét szeretné tökéletesíteni, az megteheti.

Mi erre is gondoltunk! Természetesen, ha valaki nem szeretne magáról képeket, azt tiszteletben tartjuk. Készültünk nektek olyan kötényekkel, ami eltérő színű, így véletlenül se kerül rá a képekre, aki jelezte, hogy nem akar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 Ha van lehetőséged, játszós ruhában gyere, de ha munkából rohansz hozzánk, akkor sincs baj, ugyanis mindenkinek biztosítunk egy festőkötényt, ami megvéd. Azért érdemes nem a kedvenc fehér ruhádban érkezni.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Az akril festék gyorsan szárad, így mire kész  vagy a festéssel, szinte biztosan meg fog száradni, így az könnyen szállítható. Egyéb kézműves termékek úgyszintén azonnal hazavihetőek. Mindenkinek adunk saját papírtáskát amiben kényelmesen szállíthatja az alkotását.

Oktatóink

varszegi-rozina-budapaint-studio-elmenyfesto-instruktor.jpg

Várszegi Rozina

Instruktor/üzletvezető

Számomra a legfontosabb szempont, hogy mindenki sikerélménnyel távozzon, hiszen a sikerélmény önbizalmat ad. “Az apró, mindennapi sikerek éppúgy szükségesek a lelki egyensúlyunk kialakításához, mint az élelem vagy az oxigén a testi egyensúlyunk számára.”

meszaros-judit.png

Mészáros Judit

Instruktor

Festés közben nem azon gondolkozom, hogy jó lesz-e, mert a festés az, ami már önmagában is jó. Ezért akár saját képet festek, akár másét festem meg, a folyamat mindig élvezetes.

tar-judit-budapaint-studio-elmenyfesto-instruktor-1.jpg

Tar Judit

Instruktor

Gyerekkorom óta próbálkozom különböző festészeti technikákkal, az egyetemen tudtam igazàn kibontakozni. A festés segít hogy kifejezzem magam, és kikapcsolódjak. Közben megáll az idő, és egy másik világba kerülök. A művészet része a mindennapjaimnak, hiszen mindenhol ott van.

vanyoczky-brigitta-budapaints-studio-elmenyfesto-instruktor.jpg

Vanyóczky Brigitta

Instruktor

A festés és a művészeti alkotási folyamat mindig jelen volt és van az életemben. Amikor festek megszűnik körülöttem az idő forgatókereke, és azt érzem , hogy kiteljesedhetek az általam elképzelt világ megtestesítésében.

Kedvezmények

5%

Amennyiben résztvettél eseményünkön úgy egy 5%-os kuponkóddal ajándékozunk meg, melyet felhasználhatsz a következő foglalásodnál.

5%

8 fő csoportos jelentkezése esetén
5 % kedvezményt biztosítunk.

10%

16 fő csoportos jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

50%

Kérj törzsvendég kártyát és gyűjtsd a pecséteket. Minden teljes áron megvásárolt jegy után 1 db pecsét jár a hűségkártyádra. Minden 5-ik festéseden 50% kedvezménnyel vehetsz részt.

100%

Kérj törzsvendég kártyát és gyűjtsd a pecséteket. Minden teljes áron megvásárolt jegy után 1 db pecsét jár a hűségkártyádra. Minden 10-ik festéseden 100% kedvezménnyel vehetsz rész.

Kapcsolat

Elérhetőségeink

1027 Budapest, Bem rakpart 31.