A nyárra való tekintettel új, szabadtéri helyszínen is várunk már Benneteket festéseinkre!
Igyekeztünk találni egy olyan szuper helyet, ahol a kellemes hangulat, a friss levegő és a madárcsicsergés találkozhat a kreatív időtöltéssel is. Sok ötletelgetés és helyszín keresése után pedig meg is született a megoldás, hogy  hogyan tudnánk egyszerre élvezni az újonnan visszaszerzett szabadságot, a kreatív kikapcsolódást és a művészeti alkotást ötvözni a szabadban eltöltött értékes idővel.
Így történt, hogy ezentúl a Városliget szívében, a Pavilon Kertben is várunk  már festő óráinkra mindenkit szeretettel. Hétköznaponként keddi, illetve szerdai napokon fognak zajlani az események 17:30-tól, itt leginkább felnőtt vendégeinknek készülünk festményekkel, ahol a kellemes kora esti éjszakában egy pohár bor társaságában élvezhetitek az alkotás örömeit. Hétvégente pedig a családos és kisgyermekes szülőknek szeretnénk programlehetőségként ajánlani szülő-gyerek festéseinket, amik szombatonként 11:00-tól kezdődnek majd. Egy kellemes festés után és/vagy előtt pedig ideális családi programmal szolgálhatnak a Városliget játszóterei és parkjai is.
A kitelepített eseményekről Facebook oldalunkon és weboldalunkról is tájékozódhattok az esemény naptáron keresztül,  felmerülő kérdések esetén pedig keressetek minket továbbra is bizalommal.
Üdvözlettel,
a BudaP.aint Csapata!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.